Schaatsen Noorderlicht – Jaap Eden IJsbaan

Schaatsen Noorderlicht homepage NL 3

Op 8 februari 2019 vindt op de Jaap Eden ijsbaan in Amsterdam de eerste editie van Schaatsen Noorderlicht plaats. Een avondvullend programma waar je kunt schaatsen met sfeervolle muziek en de prachtige kleuren van het Noorderlicht.

Schaatsen Noorderlicht is een samenwerking tussen voormalig professioneel schaatsers Bram Smallenbroek, Sjoerd de Vries en de Jaap Eden ijsbaan. Jarenlang reisden zij de wereld over, van ijsbaan naar ijsbaan, om tegen de beste schaatsers van de wereld te strijden. Nu willen ze schaatsen onder een ander licht brengen. Als organisator van de KPN Grand Prix wedstrijden in Lulea in Zweeds-Lapland kwam Smallenbroek op het idee voor het Schaatsen met het Noorderlicht. (meer info www.schaatsenlulea.nl)

De locatie van Schaatsen Noorderlicht is de Jaap Eden ijsbaan in Amsterdam-Oost. Dit is een ijsbaan met een rijke schaatshistorie en een van de laatste openluchtijsbanen van Nederland, het perfecte decor voor Schaatsen Noorderlicht.

Schaatsen Noorderlicht vindt plaats op 8 februari van 21.00 tot 00.00 en tickets zijn te verkrijgen via jaapeden.nl/tickets. Voor meer informatie bezoek de website: schaatsennoorderlicht.nl.

Met vriendelijke groet,

Organisatie Schaatsen Noorderlicht.